Afbeelding
donderdag 5 mei 2016, 17:00

Genieten van een zomerse Hemelvaart

STEENBERGEN – Als de Promotiegroep Steenbergen Steengoed het weer voor vandaag zelf had kunnen bestellen, dan had zij geen betere keuze kunnen maken. Onder een strakblauwe hemel met een aangenaam briesje was het zomers toeven tijdens de Koopzondag in het winkelcentrum van Steenbergen. Dat trok veel publiek dat er genoot van de vele activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. En natuurlijk van een ijsje.

Op de Markt organiseerde basketbalvereniging Simple Dribble haar buitentoernooi. De sportiviteit in het veld werd door velen gadegeslagen vanaf de bomvolle terrassen langs de kant. Maar ook de kofferbakverkoop , de versmarkt in de Blauwstraat en de oldtimers in de Kaaistraat konden zich verheugen in veel publiek.

Op gezette tijden vond er op de catwalk voor het oude stadhuis een stijlvolle modeshow plaats waar professionele modellen de nieuwe mode presenteerden. Alles direct afkomstig uit de modewinkels van Steenbergen.

Om vijf uur werd de Hemelvaartsdag/koopzondag besloten, maar het zag er op dat moment naar uit dat de gezelligheid op de terrassen zich nog wel geruime tijd voort zou zetten.

Foto’s: Dasja Abresch©Steenbergse Courant

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant