woensdag 8 juni 2016, 08:30

Voetbaltoernooi voor ‘Make a Wish’

STEENBERGEN/WELBERG  – Op particulier initiatief wordt er zaterdag 25 juni een voetbaltoernooi gehouden, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Make a Wish Nederland. Deze stichting laat wensen van ernstig zieke kinderen tussen de 3 en de 18 jaar in vervulling gaan.

Het voetbaltoernooi vindt plaats op sportpark ’t Zandbaantje van SC Welberg en wordt georganiseerd door Eva en Peter van Laerhoven, Stefan Evers en Adrianne Neele. Er is maximaal ruimte voor 24 teams van kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar, verdeeld over de groepen 5&6, 7&8, 9&10 en 11&12 jaar. Het toernooi is inmiddels ongeveer voor de helft bezet. Teams, van minimaal vier en maximaal zes kinderen,  kunnen zich tot 20 juni nog inschrijven via mawtoernooi@outlook.com

De deelnamekosten bedragen 4 euro per kind, inclusief een hapje en een drankje. De entree voor bezoekers bedraagt 1,50 euro p.p. Naast het voetballen zal er ook nog van alles te beleven en te doen zijn, zoals een springkussen, een pannaveld, schminken, knutselen en spelletjes. Het programma duurt van 12.00 tot 17.00 uur.

Vooruitlopend op het toernooi, is er al een Facebook-veiling, waarbij voornamelijk voetbalgerelateerde items worden geveild, uiteraard ook t.b.v. het goede doel. De veiling is te vinden onder ‘Veiling voor Make a Wish Foundation’.

Uit de Steenbergse Courant