MVH House en Garden

Specialist voor kozijnen, veranda's, overkappingen en dakkapellen

In 2016 startte Mike van Herel uit de Heen met MVH House & Garden. Een bedrijf met een duidelijke doelstelling: het realiseren van projecten die voordelig zijn en daarnaast extreem duurzaam. MVH realiseert het plaatsen van kozijnen, veranda's, overkappingen en dakkapellen. Op maat gemaakt vakwerk onder het motto: 'Wat we doen, doen we goed'.

Tevreden klanten

Inmiddels zijn tal van projecten met die doelstelling gerealiseerd. "Dat leverde tevreden klanten op. Ze zijn niet alleen blij met het geleverde werk, maar ook dik tevreden over de prijs waartegen we onze uitstekende kwaliteit kunnen leveren", vertelt Mike van Herel.

Vrijblijvend advies

Hij nodigt bewoners in de regio Steenbergen uit om contact met hem op te nemen wanneer ze plannen hebben voor een upgrading van hun huis. "Ik kom graag langs, inventariseer de wensen en geef daarbij vrijblijvend advies. Vervolgens stel ik een passende offerte op".

De moeite waard

MVH House & Garden is een 'no-nonsense' bedrijf. "We verstaan ons vak en werken hard en efficiënt. Dat zorgt voor een uitstekend resultaat door het maatwerk dat we leveren. Het is zeker de moeite waard om ons te benaderen als er plannen zijn voor het huis", zo verzekert Mike van Herel.

Contactgegevens

MVH House en Garden

Gibsonstraat 16

4651 SW Steenbergen

Tel 06 33358455

Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 17:00 u
Dinsdag: 09:00 - 17:00 u
Woensdag: 09:00 - 17:00 u
Donderdag: 09:00 - 17:00 u
Vrijdag: 09:00 - 17:00 u
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen