Afbeelding
zondag 4 september 2016, 10:00

MUZA aan de Haven brengt veel muzikale variatie en gezelligheid

DINTELOORD – Onder grote publieke belangstelling vond donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond voor de derde keer het Dinteloordse muziekfestijn ‘MUZA aan de Haven’ plaats. Met goede muziek, lekker koud bier en een gezellig publiek slaagde de Stichting MUZA, in samenwerking met café Havenzicht, er ook dit jaar weer in om honderden Dinteloorders naar de haven te trekken. Vanzelfsprekend waren de gunstige weersomstandigheden een extra publiekstrekker.

Rock Coverband Frontaal had de eer het Dinteloordse muziekspektakel te openen. Met hun enthousiaste vertolking van enkele Nederlandstalige en Engelstalige rockklassiekers slaagde de coverband erin om van de eerste MUZA-avond meteen een feestje te maken. Na Frontaal was het de beurt aan zangeres Meike van der Veer. Dankzij haar ‘dijk van een stem’ wist de jonge muzikante de bezoekers in vervoering te brengen.

Vrijdagavond konden de bezoekers van ‘MUZA aan de Haven’ zich laven aan de klanken van The Royals. Na het succes van vorig jaar wist deze band, bestaande uit vijf echte professionals, ook dit jaar weer een sterk optreden weg te zetten. Met een combinatie van soepele jazz en soul en enkele stevige rocknummers slaagde zanger Bart Brandjes de sfeer op het Dinteloordse muziekfeest verder te verhogen.

Zaterdagavond stond in het teken van lokaal/regionaal talent. De’Mannûh van Gastel’, een gelegenheidsband bestaande uit rasartiesten uit het naburige Oud-Gastel, en zanger Patrick van Veen wisten van de laatste muziekavond één groot feest te maken. Vanzelfsprekend was de Dinteloordse DJ Mattijs (Pluygers) alle drie de avonden van de partij om de MUZA-avonden op knallende wijze af te sluiten. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant