vrijdag 16 september 2016, 14:00

Vrijwilligers en adressen gezocht voor Griezeltocht Dinteloord

DINTELOORD – ‘Griezeltocht Dinteloord’ is alweer druk doende met de voorbereidingen van het Halloweenfeest op zaterdag 29 oktober en zoekt zowel vrijwilligers die hierbij willen helpen als inwoners die het leuk vinden als de kinderen tijdens hun spooktocht over het dorp bij hen langs de deur komen.

Het evenement begint die avond om 18.30 uur bij de (voormalige) Petrus en Pauluskerk en eindigt in de kantine van vv Prinsenland op sportpark Molenkreek. Dinteloorders die hun huis willen versieren en graag in de tocht willen worden opgenomen, kunnen dit voor 1 oktober nog kenbaar maken via griezeltocht@hotmail.com, zodat de organisatie de routes nog kan aanpassen.

Daarnaast zijn er vrijwilligers nodig, om de groepjes te begeleiden, om een griezelige rol te spelen, om te helpen bij de griezeldisco of om te schminken. Wie hierin iets denkt te kunnen betekenen, kan dit laten weten via het voornoemde emailadres.

Nadere informatie over het programma wordt de komende tijd bekendgemaakt op de Facebookpagina van Griezeltocht Dinteloord.

Uit de Steenbergse Courant