Afbeelding
woensdag 1 februari 2017, 12:00

Leedies Oonlie dik tevreden over extra Carnavalsfeestje

STEENBERGEN – “Boven verwachting, een geweldige opkomst”, zo stelt Wendy Rockx van Leedies Oonlie als haar naar haar bevindingen van het nieuwe Carnavalsfeestje van Leedies wordt gevraagd. Dat werd afgelopen zaterdagavond in De Keuning aan de Wouwsestraat gevierd. Het succes zorgt ervoor dat de Leedies al plannen maken voor volgend jaar.

Die opkomst was veel groter dan verwacht. Maar liefst zo’n 160 tal leutvierders bezochten het feestje. Zij lieten zich onder meer kieken voor ’t Femiliepertret en genoten van de gezelligheid. t’Wor niks, de Primurkus en jeugddweilband Blaas maar Raak zorgden voor livemuziek en Ook DJ Chris Antonissen liet zich van zijn beste kant horen.

Herhaling verwacht

Als het aan de Leedies ligt komt er volgend jaar zeker een herhaling. “Ook De Keuning wil daar aan meewerken, dus als het in de carnavalsagenda past, dan is er ook in 2018 een Leedies Oonlie-bal”, aldus Wendy Rockx. “Alle bezoekers waren super enthousiast”.

Foto 1: De vijf dames van Leedies Oonlie gingen natuurlijk ook op de plaat voor ’t Femiliepertret. Zij genoten extra van hun speciale feestje. Van links naar rechts boven: Wendy Rockx, Carolien van der Weegen, Annemarie Raaijmakers en onder: Annemiek Raats en Vera de Wit.

De overige foto’s geven een impressie van het Leedies Oonlie feestje.

Zie ook het foto-album dat op de homepage van KijkopSteenbergen.nl staat.

Foto’s: Thomas Weezenbeek

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant