maandag 3 juli 2017, 11:00

Harmonie Volharding Dinteloord verzorgt Havenconcert

DINTELOORD – Woensdagavond 5 juli verzorgt Volharding Dinteloord een bijzonder Havenconcert aan de havenkom. Er is niet alleen muziek er worden ook gedichten gedeclameerd en er wordt gestart met een mini-food-festival.

Harmonie Volharding werkt hard aan een uitbreiding van het ledenaantal. Wil de nu ruim 70 jaar oude harmonie toekomstbestendig blijven, dan is de komst van nieuwe leden echt noodzakelijk. Om te laten zien dat de huidige groep veel plezier in het muziek maken heeft en om inwoners van Dinteloord en omgeving te enthousiasmeren, geeft Volharding het Havenconcert.

Dit begint om 19:00 uur met een mini-foodfestival van Dinteloordse bodem. Na de smakelijke hapjes treedt Harmonie Volharding Dinteloord aan. Niet alleen de muzikanten van de Harmonie spelen hun beste noten, ook de blokfluitgroep met de muzikantjes tot 9 jaar treedt op en er zijn dichters die hun dichtwerk voordragen.

Naborrelen

Aansluitend op het concert – tussen 21:30 en 23:00 uur – is het naborrelen geblazen. Ook dan zijn er hapjes en drankjes van het mini-foodfestival en klinkt op de achtergrond zomerse muziek.

Uit de Steenbergse Courant