WEVO Steenbergen

De winkel voor uw dieren

Dierenspeciaalzaak WEVO heeft zijn oorsprong in 1921. Toen startte de grootvader van voormalig eigenaar Jos de Weert als molenaar. Hij produceerde en verkocht in die jaren al uitstekende huisdiervoeders. In een latere periode werd de diervoederhandel uitgebreid met een winkel. In januari 2007 namen Diana en Bert Bosman het bedrijf over en vanaf die tijd runnen zij met hart en ziel de dierenspeciaalzaak en groothandel in aanverwante artikelen. Sinds de komst van dochter Shania mag WEVO zich nu opnieuw een echt familiebedrijf noemen.

Zeer uitgebreid assortiment

''Wij hebben een uitgebreid assortiment diervoeders voor kat, hond, vogels, knaagdieren en vissen. Maar ook voor paarden, rundvee, schapen, geiten, kippen, duiven, sierhoenders en watervogels hebben wij speciale voeders. Van alle producten die we leveren beschikken we over uitgebreide kennis en ervaring. Hierdoor zijn we een goed bezocht adres voor dierenliefhebbers en dierenfokkers", aldus de familie Bosman.

Advies vanuit brede kennis en ervaring

''Wij geven vanuit onze brede kennis en ervaring altijd met veel plezier deskundig advies. Belangrijk ook is ons grote netwerk van gespecialiseerde leveranciers. Hierdoor zijn wij vaak in staat om ook de producten die wij niet in de winkel hebben staan te leveren. Vanzelfsprekend is bij ons het verlenen van goede service. Wanneer onze klanten zakken voeders komen afhalen, brengen we deze naar hun auto en desgewenst leveren wij ook producten aan huis".

"Zit u met vragen op het gebied van diervoeding of bent u op zoek naar uitstekende producten voor uw (huis)dieren? Kom gerust langs, wij helpen u graag."

Contactgegevens

WEVO Steenbergen

Wouwsestraat 77

4651 DW Steenbergen

Tel 0167 564999

Openingstijden:
Maandag: 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen