Afbeelding
woensdag 5 juli 2017, 15:08

Belangstelling Steenbergse Avondfiets3daagse iets beter dan vorig jaar

STEENBERGEN – Een prima organisatie en ook het weer werkt uitstekend mee. De avondfiets3daagse verdient het om uit te groeien naar een activiteit die enkele honderden fietsliefhebbers weet te trekken. Vooralsnog kan worden geconstateerd dat het aantal deelnemers heel langzaam groeit. Dit jaar zo’n 90 op de eerste avond.

Dat was gisteravond en de route ging via Oud-Gastel, met een rust-stempel-plaats bij Gastel Sfeer. De organisatie – SportparktUitje.nl met ondersteuning van Bike Totaal Zwaan – ontving na afloop leuke complimenten van de deelnemers. Zij waren verbaast over het feit dat er in de route stukjes waren opgenomen waar ze nog nooit waren geweest. “De eerste avond verliep uitstekend. Totaal geen problemen en slechts één lekke band. Die werd door Bike Totaal Zwaan meteen vakkundig hersteld”, zo laat Martijn Hagens van SportparkUitje.nl tevreden weten.

Route van vanavond

Vanavond gaat het richting Dinteloord. De deelnemers maken een stop bij Restaurant Thuis! maar kunnen al op de Dinteloordseweg een eerste halt maken. Hier is het gratis kersenproeven bij Kersen&Zo.

Route van morgenavond

Morgen – donderdag – gaat route 3 over Moerstraten. Daar is café De Bakker de stempel-rust-plaats en ook dan zullen de deelnemers via mooie wegen kunnen genieten van de prettige omgeving rond het Steenbergse.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant