vrijdag 29 september 2017, 15:00

Ghost Town Run druk bezig met voorbereidingen

STEENBERGEN – Onder leiding van Martijn Hagens (SportparkUitje.nl) en Menno Ooms (theaterschool Myra Ceti) wordt de eerste editie van de Ghost Town Run voorbereid. Op zaterdag 14 oktober zullen ruim 100 vrijwilligers zich inzetten om deze bijzonder Run tot een succes te maken. Overigens kan de organisatie de hulp van nog meer vrijwilligers goed gebruiken. Gewoon als begeleider of opbouwer, maar ook wordt gezocht naar personen die als Zombie hun medewerking verlenen.

Vanavond, vrijdag 29 september, wordt in de theaterschool aan de Wouwsestraat een bijeenkomst gehouden voor vrijwilligers. Daarin worden ook de meespelende Zombies geïnstrueerd. Zij krijgen uitleg over hoe ze zich als Zombie moeten bewegen en wat er exact van hen wordt verwacht. De bijeenkomst begint om 20:00 uur.

Aanmelden als vrijwilliger

Wie belangstelling heeft om zich als vrijwilliger – of specifiek als Zombie – in te zetten wordt verzocht zich aan te melden via: help@ghosttownrun.nl. Alle vrijwilligers worden uitgenodigd om vrijdagavond bij de bijeenkomst aanwezig te zijn.

Aanmelden als deelnemer

“De Ghost Town Run is een combinatie tussen sport en cultuur”, leggen de organisatoren uit. “Ieder die in staat is om vijf kilometer te hardlopen kan er aan deelnemen”. Aanmelden kan via de website: www.ghosttownrun.nl. Deelnemers aan de run dragen een gordel met daaraan drie ‘levenslinten’. De run start en eindigt in de Wouwsestraat. Er zijn verschillende starttijden tussen 17:30 en 20:00 uur.

Zones

Het parcours is onderverdeeld in 3 zones. Elke zone bevat obstakels of opdrachten. De Zombies jagen op de ‘levens’ van de deelnemers. Het is de bedoeling dat deze met minimaal één levenslint de eindstreep halen.

Uit de Steenbergse Courant