Phone House Steenbergen

Specialist in de verkoop en reparatie van telefoons

Phone House Steenbergen startte in maart 2009 aan de Geert Vinckestraat 2A. De vestiging is onderdeel van een groep van vier Phone Housewinkels, waarvan de hoofdvestiging zich in Bergen op Zoom bevindt. Familie Haverkamp begon hier met zijn eerste franchisevestiging en realiseerde in de loop der jaren verschillende andere succesvolle winkels.

Persoonlijke en uitgebreide dienstverlening

"We hebben alles in huis op het gebied van mobiele telefonie (prepaid en abonnement), internet en vaste telefonie, domotica en beveiliging. Door de omvang van Phone House kunnen we onze klanten extra aantrekkelijk van dienst zijn. We profiteren van enorme inkoopvoordelen en kunnen daardoor scherp aanbieden. Doordat we een eigen bedrijf zijn staan we heel dicht bij onze klanten. Bij ons staat de klant echt centraal. We zijn hem of haar zo optimaal mogelijk van dienst, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een abonnement voor een iPhone. Met veel kennis van de producten die we verkopen en met uitstekende service. We zijn klantvriendelijk, doen net dat stapje extra en bedienen onze klanten zoals we graag zelf bediend zouden willen worden. Hierdoor hebben we dik tevreden klanten, die graag weer bij ons terugkomen".

Eigen reparatie center

"En mocht er eens een probleem zijn met uw telefoon, dan lossen we dat op. Ons eigen reparatie center is daarbij een goede faciliteit. In Steenbergen hebben we zo inmiddels een grote groep tevreden klanten gekregen. Daar zijn we zuinig op''.

Wie overigens nog geen kennis met ons heeft gemaakt, nodig ik van harte uit om dat eens te doen. Iedereen is welkom en kan dan meteen ervaren dat we geen loze woorden spreken. We maken waar wat we beloven", aldus Patrick van Waarde, die het team in Steenbergen leidt.

Kom langs bij Phone House Steenbergen. 

Contactgegevens

Phone House Steenbergen

Geertvinckestraat 2a

4651 DJ Steenbergen

Tel 0167 566444

Openingstijden:
Maandag: 11:00 - 17:30 u
Dinsdag: 09:00 - 17:30 u
Woensdag: 09:00 - 17:30 u
Donderdag: 09:00 - 17:30 u
Vrijdag: 09:00 - 17:30 u
Zaterdag: 09:00 - 17:00 u
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen