maandag 16 oktober 2017, 11:00

Bedankje van begraafplaatsvrijwilligers

STEENBERGEN – De vrijwilligers die actief zijn op de begraafplaats aan de Nassaulaan zijn blij met de vele positieve reacties die ze ontvangen nu de paden zo fraai zijn geasfalteerd. Vooral ook voor de bezoekers die wat minder goed te been zijn is de begraafplaats beter toegankelijk. En dat wordt gewaardeerd, overigens ook door de uitvaartondernemers die het gemak ervaren bij begrafenissen.

“Begin juni is via de Steenbergse Courant een oproep aan alle inwoners van de gemeente Steenbergen gedaan om het project met een geldelijke bijdrage te steunen. Naast enkele schenkers met een genereuze bijdrage hebben velen het verzoek ondersteund met een bedrag. We weten dat er momenteel ook nog enkele toezeggingen onderweg zijn.

Dit heeft geleid dat een groot gedeelte van de kosten zijn gedekt door de vele schenkingen”, zo laten Ad van de Par en Bram Hommel weten.

Hart onder de riem

 “Wij zijn allen die een bijdrage heeft geleverd ontzettend dankbaar. U geeft hiermee de begraafplaats een mooi aanzicht maar vooral ook uw waardering voor het werk van onze vrijwilligers die u met uw gebaar een hart onder de riem steekt”.

Ze nodigen iedereen die dat nog niet deed uit om eens een kijkje te komen nemen: “Loop gerust eens over de begraafplaats, de rust, de stilte zullen u goed doen. En u bent ook welkom 2 november met Allerzielen waar een aantal betrokken mensen tussen 19:30 en 21:00 uur het thema ‘Rituelen Helen’ in beeld brengt”.

Uit de Steenbergse Courant