Afbeelding
zondag 3 december 2017, 14:55

Lekker sfeertje op avond ‘Vuist tegen Kinderkanker’

STEENBERGEN – Zo’n 140 bezoekers hebben zich gisteravond uitstekend vermaakt op de 18e editie van ‘Vuist tegen Kinderkander’ die in zaal De Joosse aan de Kaaistraat werd gehouden. “Een top avond, zeer geslaagd”, zo luidde het oordeel van zanger-fotograaf-dj Edwin van den Berge. Hij maakte niet alleen foto’s, maar klom ook op het podium om een zestal nummers te zingen. “Zoiets doe ik alleen als ik het gevoel heb dat ik wat kan bijdragen”, zo liet de gelegenheidszanger weten.

Muziek uit de jaren 1980-’90 vormde de hoofdmoot van het muzikale programma. Hits uit die jaren werden gedraaid door organisator en Dj Jan de Groot en Dj Bas Heijligers. Het optreden van de Engelse band Fragment mocht er wezen. Zo ook de tribute die Guus de Bie bracht een Herman Brood. De sfeer zat er goed in, mede door het optreden van Edwin van de Berge. Hij zong nummers van Walter Kroes, Doe Maar en The Scene.

Corné Helmons maakte de avond helemaal af met zijn vertolking van het Bonasera van André Hazes.

In de Steenbergse Courant van a.s. vrijdag wordt uitgebreider ingegaan op dit evenement, waarvan de opbrengst geschonken wordt aan de Stichting Ankie Stoer.

foto’s: Edwin van den Berge ©2017

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant