woensdag 20 december 2017, 06:00

Organisatoren A4 Run kondigen nieuw evenement aan: Tokkelen vanaf Gummaruskerk tijdens ‘Falling Stars’

STEENBERGEN – De groep vrienden die drie jaar geleden de A4 Run organiseerde, heeft de smaak te pakken. Het enthousiaste team wil graag eens in de zoveel jaar een ‘verwonderproject’ organiseren in Steenbergen en op 2 juni 2018 is dat ‘Falling Stars’. Een spectaculaire tokkeltocht voor het goede doel vanaf de toren van de Gummaruskerk naar het marktplein beneden.

Het evenement is meer dan een avontuur voor liefdadigheid. Boven alles staat de dag in het teken van het herdenken van overleden dierbaren. De naam ‘Falling Stars’ is gekozen als verwijzing naar de sterren aan de hemel die voor velen symbool staan voor overleden geliefden die nooit vergeten zullen worden.

Mensen die graag op 2 juni 2018 vanaf de Gummaruskerk naar beneden willen tokkelen, kunnen zelf geld inzamelen voor het goede doel. De inschrijving voor het tokkelen start in februari/maart 2018. Diegene met het hoogste ingezamelde bedrag krijgt een plekje op de lijst. Op het plein aan de Westdam, naast de kerk, zullen verder verschillende attracties komen te staan, zoals springkussens en een mobiele klimwand. Een donatie aan het goede doel geeft toegang tot dit terrein. Mocht u vragen hebben over Falling Stars, het evenement willen sponsoren of als vrijwilliger willen bijdragen, dan kunt u mailen naar info@fallingstars.nl. Binnenkort wordt de website van de organisatie gelanceerd.

Foto: De organisatoren van ‘Falling Stars’ v.l.n.r. Marc van Herel, Jan Geers, Pascale Bus-Bothof, Pedro van Zundert en Angela Plasmans. Eric van Herel ontbreekt op de foto.

Foto: 35 jaar geleden tokkelden commando’s onder grote belangstelling van de Gummaruskerk naar beneden (foto: Archief A.van de Par).

Door Nicole van de Donk

Uit de Steenbergse Courant