dinsdag 16 januari 2018, 06:00

Dikke dames rukken op

STEENBERGEN – De etalage van het winkelpand aan de Kaaistraat 41 herbergt de komende maanden een groep dikke dames. “Het pand heeft weer kleur gekregen, straalt plezier uit en gaat ogenschijnlijk niet gebukt onder het vrolijke gewicht van de bezoeksters”, zo stellen de initiatiefnemers.

“Kunstenares Karin Starmans heeft heel wat te stellen met haar 40 vrolijke dames en de huisdieren die zij meenamen. De dames zijn altijd druk bezig, je komt ze overal tegen op de golfbaan, de kapper of de operatiekamer van het ziekenhuis. Maar waar ze ook zijn, overal maken ze volop plezier”.

Starmans geeft workshops voor dames en heren die zelf ook graag eens een eigen schilderij willen maken. “Hiervoor heb je absoluut geen teken- of schilderervaring nodig. Aan het einde van de workshop zal je verbaasd staan van het mooie resultaat. Je gaat gegarandeerd met nieuwe energie, verhalen en belevenissen naar huis. Zo’n workshop is een hele plezierige manier om kennis te maken met schildertechniek. Ik geef de workshops bij mij thuis in Dinteloord, waar ik een ruim atelier heb, maar desgewenst kan dit ook op locatie. Naast de dikke dames zijn er ook meer mogelijkheden, kijk maar eens op mijn website: www.dikkedamesenmeerschilderen.nl”, aldus Karin Starmans.

Uit de Steenbergse Courant