dinsdag 29 mei 2018, 15:30

Honderd Euro voor de gouden tip

STEENBERGEN – Sinds een aantal weken wordt het bedrijfspand van Vermeulen Steenbergen – Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl aan de Molenweg door een vandaal bezocht. Tot drie maal toe werd een dubbele ruit ingeslagen. De directie van Vermeulen looft honderd euro uit voor diegene die de gouden tip kan geven die leidt tot de dader. Want vandalisme kan nu eenmaal niet onbestraft blijven.

De betreffende persoon heeft telkens op vrijdag- of zaterdagavond toegeslagen. Het tijdstip lag steeds tussen 11:00 en 11:30 uur. Afgelopen vrijdag maakte de desbetreffende persoon het helemaal bont: de ruit die ’s middags was geplaatst werd dezelfde avond ingeslagen. Of de onverlaat dezelfde dader is die nu al vele maanden lang voor schade zorgt in de wijk Zuid is niet duidelijk. Het is een optie, het kan ook zijn dat de vandaal een andere is en vanuit persoonlijke motieven handelt. Hoe dan ook, als het aan de directie van het bedrijf ligt, wordt de dader achterhaald en draait deze alsnog op voor de schade.

Tips vertrouwelijk behandeld

Tipgevers kunnen ervan op aan dat hun tip vertrouwelijk wordt behandeld en hun namen niet bekend worden. De tip die leidt tot aanhouding van de dader levert 100 euro op. Neem voor tips contact met ons op via info@vermeulensteenbergen.nl en/of 0167-565930.

Uit de Steenbergse Courant