woensdag 6 juni 2018, 09:00

Merijntje Gijzenbraderie op zondag 10 juni

NIEUW-VOSSEMEER – Het duurt een ruime wee3, maar de organisatoren van de Merijntje Gijzenbraderie gaan al richting de startblokken en laten weten dat de inmiddels befaamde Merijntje Gijzenbraderie gepland staat op zondag 10 juni aanstaande.

Tijdens de braderie zullen – naast de diverse standhouders – ook een aantal muziekgezelschappen actief zijn. Zo is er een optreden van coverband ‘Stil Alive’ en van de lokale band ‘De 3e Band’. Daarnaast vindt het dweilbandfestival van De Vosseblaozers plaats en is dj Moombah Ruud aanwezig met een fors repertoire muziek. Er is een speciale attractie waarbij bezoekers een leuke prijs kunnen winnen en ook dit jaar is er plaats ingeruimd voor amateurkunstenaars en hobbyisten die een gratis ‘Mont Martre-kraam’ kunnen aanvragen bij de organisatie. Belangstellenden hiervoor kunnen contact opnemen met marktmeester Gertjan Nagtegaal via merijntjegijzenbraderie @gmail.com.

5x5-toernooi

Zaterdag 9 juni is er voorafgaand aan de braderie een 5x5 voetbaltoernooi. Evenals andere jaren wordt dat gehouden op het veld aan de Veerweg.
Meer informatie is te vinden op de website: www.merijntjegijzenbraderie.nl.

Uit de Steenbergse Courant