vrijdag 8 juni 2018, 15:00

Steenbergse stadshart loopt de Kassa-Koers

STEENBERGEN – Wie de komende weken inkopen doet in het Steenbergse stadshart maakt kans op mooie prijzen. Ter ondersteuning van het 75-jarig jubileum van het Wielercriterium Steenbergen organiseert het Retail Platform Steenbergen de Kassa-Koers. De prijsuitreiking is op Koopzondag 17 juni wanneer het NK jeugd door de straten van de stad koerst.


“Het Wielercriterium trekt in dat weekend naar verwachting duizenden mensen naar Steenbergen. Het belooft een prachtig sportief evenement te worden en als winkeliersvereniging ondersteunen we dat van harte,” aldus Kees de Bruin, voorzitter van RPS. Naast de Kassa-Koers zorgen de winkeliers op Koopzondag voor een bijzondere act en een gezellig muziekje ter vermaak van het publiek.
Het winkelend publiek doet mee door de kassabon voorzien van naam en telefoonnummer in te leveren bij de winkelier waar de aankoop wordt gedaan. “Het unieke van de actie is dat iedere deelnemende winkelier zelf een prijs beschikbaar stelt, zelf de trekking verricht en zelf de prijs uitreikt,” vertelt De Bruin. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de Kassa-Koers poster bij de deur en de kassa.
De actie loopt tot en met 15 juni.

Uit de Steenbergse Courant