zondag 1 juli 2018, 18:30

Dinteloorder Harry Vlamings loopt de Nijmeegse Vierdaagse voor het goede doel

DINTELOORD / STEENBERGEN – Hij is in deze regio beslist geen onbekende, de goedlachse Harry Vlamings. De vroegere eigenaar van Vlamings bv – man achter de herstart van Rubia en thans pseudo pensionado wandelt al voor de negende maal voor ‘het goede doel’.

Dit jaar zijn er dat drie. “Ik wandel voor de Zonnebloem, voor de Stichting Duncidunc en voor de Plusbus”, zo laat de Dinteloorder weten. Hij heeft de afgelopen acht weken weer flink getraind, vooral op zaterdagen. Liep daarbij de nodige kilometers, waarvan een flink aantal in wandeltochten die in de regio werden georganiseerd. Er staan nog twee trainingstochten op zijn programma: deze zaterdag loopt hij in Oudenbosch de ‘Veenputtenroute’ en op 7 juli worden de schoenzolen wat afgesleten tijdens de ‘Zeven dorpen Ronde’ op het eiland Tholen.

Oproep

Vervolgens start de belangrijkste wandeltocht: de befaamde Nijmeegse Vierdaagse. Die is van 17 tot en met 20 juli. Harry Vlamings is te vinden op de dertig kilometer. Hij roept inwoners op om de drie genoemde doelen via zijn initiatief te ondersteunen. “Elke bijdrage is van harte welkom. Die kan worden gestort op het rekeningnummer van Rotary Steenbergen: NL51 RABO 0118835971”, aldus Harry Vlamings, die hoopt dat velen hun steentje bij zullen dragen.

Te volgen

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse is Harry Vlamings te volgen via een tracking systeem: www.4daagse.nl en vervolgens: deelnemers op 4 daagse app. Door het juiste nummer in te voeren wordt hij gevolgd. Zijn registratienummer is 346307, zijn loopnummer: 30G313.

Daarnaast zal de sportieve Dinteloorder regelmatig een bericht en fotobeelden sturen over zijn vorderingen en wordt hiervan op KijkopSteenbergen.nl verslag gedaan.

Uit de Steenbergse Courant