zondag 12 augustus 2018, 11:00

Zouden we bijna vergeten te melden: Moosje is weer terug

STEENBERGEN - Wat vermagerd en vermoeid, maar in redelijke gezondheid is het onlangs vermiste katertje Moosje weer terug bij zijn baasjes. “Vooral de oproep in Steenbergse Courant van vrijdag 3 augustus met de foto van Moosje heeft er toe bijgedragen dat ons katje na 3 weken afwezigheid weer terug thuis is”, zo liet een verheugde Marianne Ooms de redactie eerder deze week weten.

“De mensen die ons waarschuwden hadden het artikel in de hand om te zien of het de juiste kat was”, zo bericht Marianne. “Moosje zat in een tuinschuurtje met eten en drinken op ongeveer 500 meter van ons vandaan in Duivenvoorde. We hebben zo’n negen telefoontjes naar aanleiding van het bericht gekregen. Bij de Boerenbond, op De Heen, bij het Hertenkamp en de laatste ‘bij ons in de tuin’. Daarvoor hadden we ook al enkele reacties vanwege het bericht op KijkopSteenbergen.nl en via Facebook”.

“Wat Moosje al die tijd heeft gedaan blijft voor ons een groot vraagteken. Hij is wat afgevallen en is moe, maar herkende ons meteen. En gelukkig was Moosje gechipt, er is een mooie nacontrole gedaan”, aldus Marianne Ooms, die heel hartelijk bedankt voor de reacties die ze kreeg van de lezers.

Uit de Steenbergse Courant