maandag 27 augustus 2018, 11:00

Opening X-tra TOF, voor damesmode in maat 42 t/m 56

STEENBERGEN – Tof nieuws in ons stadshart! TOF & Trendy in de Blauwstraat krijgt met ingang van zaterdag 1 september namelijk een ‘zusje’. In het pand naast de bestaande winkel wordt X-tra TOF geopend: een toffe winkel met curvy fashion, oftewel damesmode in maat  42 t/m 56 en accessoires.

Bij TOF & Trendy konden dames altijd al terecht voor kleding met een maatje meer. ,,De vraag hiernaar bleef echter maar groeien,’’ vertelt eigenaresse Audrey Jongmans, voor wie met de opening van haar eerste TOF & Trendywinkel  - eind 2015 in Hoogerheide - een meisjesdroom in vervulling ging.Een jaar later werd het allemaal nog mooier, met de opening van de tweede winkel, aan de Blauwstraat in Steenbergen. Een ware publiekstrekker voor hartje Steenbergen, met trendy kleding, accessoires en lifestyle-artikelen voor dames die zichzelf en hun huis graag mooi aankleden.

Gastvrijheid

De verwachting van Audrey en haar team is, dat TOF & Trendy en X-tra TOF elkaar gaan versterken, niet in de laatste plaats omdat de winkels pal naast elkaar gevestigd zijn.
Evenals bij TOF & Trendy, gaat gastvrijheid ook bij X-tra TOF boven alles. ,,Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten zich prettig voelen en weten dat ze ook gewoon binnen mogen komen om even rond te kijken, of voor een praatje of een bakje koffie. Daarnaast kunnen zij natuurlijk altijd rekenen op de persoonlijke aandacht van onze ervaren verkoopmedewerksters. Want wij zijn TOF, maar jij bent TOFFER!’’

Voor elke gelegenheid

Naast Audrey zelf zullen Miranda Suikerbuik, Mattie van Eekelen en Pascalla Trouw de vertrouwde gezichten zijn voor de klanten van X-tra TOF. ,,Of je nu leuke, betaalbare casual kleding zoekt of luxere kleding die iets meer mag kosten, voor een feestje, of bijvoorbeeld de  trouwdag van je dochter; bij X-tra TOF vind je voor elke gelegenheid de juiste outfit.’’

Feestelijke opening

De merken die X-tra TOF onder andere gaat verkopen zijn Mat., Ophilia, Magna, Zoey, Studio en Exxcelent. ,,Daarnaast is er een ruime keuze aan diverse andere merken en accessoires zoals shawls, tassen en sieraden, om je outfit helemaal af te maken,’’ aldus Audrey.
Zaterdag 1 september is de feestelijke opening van X-tra TOF, waarbij iedereen van harte welkom is om een kijkje te nemen in de nieuwe winkel, die van dinsdag t/m zaterdag geopend is.
Volg het laatste nieuws op de Facebookpagina van X-tra TOF.

Foto: Mattie van Eekelen, Miranda Suikerbuik, Pascalla Trouw en eigenaresse Audrey Jongmans voor de nieuwe winkel X-tra TOF, die zaterdag 1 september feestelijk wordt geopend.
Foto: John Nijssen©Steenbergse Courant

Uit de Steenbergse Courant