zaterdag 15 september 2018, 17:30

Inloopavond over huisvesting arbeidsmigranten

DINTELOORD – Er liggen uitgewerkte plannen klaar voor de bouw van huisjes voor arbeidsmigranten in Dinteloord. De beoogde locatie is het terrein naast het sportpark aan de Molenkreek. Projectontwikkelaar ProHuis organiseert daarom op woensdag 19 september een inloopavond om omwonenden te informeren. Het gaat om de bouw van woonunits voor 250 arbeidsmigranten.

Vorig jaar september werd bekend dat Flex Employment uit Oudenbosch huisvesting wilde ontwikkelen in de nabijheid van AFC Nieuw Prinsenland.Aangezien de plannen nu verder uitgewerkt zijn, is het tijd om ze toe te lichten aan de Dinteloorders. ProHuis geeft aan geïnteresseerd te zijn in de opmerkingen en ideeën van inwoners.

De inloopavond voor de directe omgeving vindt plaats in de zaal van restaurant Thuis! in Dinteloord op woensdag 19 september van 19:00 tot 20:00 uur (met maximale uitloop tot 21:00 uur).

Foto: De woonunits voor 250 arbeidsmigranten zouden op een locatie naast het sportpark aan de Molenkreek in Dinteloord moeten komen.
Door: Nicole van de Donk 

Uit de Steenbergse Courant