dinsdag 25 september 2018, 16:00

Nieuw programma voor KBO Steenbergen

STEENBERGEN - KBO-afdeling Steenbergen heeft haar programma voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Verschillende oude bekende onderdelen komen daarop weer terug, maar uiteraard trekken ook enkele nieuwe activiteiten de aandacht. Inmiddels is al een bezoek aan de commandotroepen in Roosendaal gebracht, heeft men een dagreis naar Luik achter de rug en ook de barbecue mocht zich in een grote belangstelling verheugen.

Afgelopen zaterdag startte het programma met een quiz voor ouderen gehouden onder de titel ‘Quiz ’t wel’. Tevens staat elke maand een bingo op het programma. Op 1 oktober organiseert de KBO een ouderenmiddag die open staat voor alle ouderen. Hier treedt het Halsters koor ‘Vuur en Vlam’ op.

Een cursus ‘Mannen met Pannen’ start in oktober. Traditiegetrouw wordt via diverse lezingen ook aandacht gevraagd voor onder meer brandpreventie, maar ook voor de warmtescan en energie. Tevens komt de Vraagwijzer toelichten hoe zij te werk gaat o.a. bij het verlenen van zorg.
Veel wordt ook verwacht van een volgende bezoek aan een musical, dat wordt dit keer ‘Mamma Mia’. Voor alleenstaanden staan diverse etentjes op het programma. En kort voor Kerstmis is er een Kerstviering.

Nieuwe activiteiten

Nieuwe activiteiten zijn: het bezoek van de burgemeester die een tipje oplicht van de sluier over zijn werkzaamheden. Ook komt er weer een modeshow.
Voor 2019 is het volledige programma nog niet bekend. Er komen wel dagreizen en wellicht ook een extra reis naar Rome.
Leden van de KBO afd. Steenbergen worden via een Nieuwsbrief op de hoogte gebracht en krijgen op de meeste activiteiten korting of zelfs gratis toegang. Wie ook lid wil worden om zo het komende seizoen ook mee te kunnen genieten, kan contact opnemen met de secretaris, van Brabantstraat 46 te Steenbergen, via telefoon (0167) 850 291 of per mail: via het adres: c.slokkers@home.nl

Uit de Steenbergse Courant