Afbeelding
dinsdag 29 januari 2019, 17:00

Supporter van Leo Osseweijer voor KiKa: Havermans Paramedisch Centrum en Voetencentrum Wender

Havermans Paramedisch centrum is al 30 jaar het vertrouwde adres voor fysiotherapeutische behandelingen. Wij hebben een uitgebreid aanbod van specialisaties. Samen met Voetencentrum Wender bundelen wij onze krachten in een gratis spreekuur op donderdag 31 januari van 14.00 tot 15.00 uur.

Gratis spreekuur

Regelmatig maken wij al gebruik van elkaars expertise en nu organiseren we een gratis  spreekuur waarbij de fysiotherapeut/echografist en podotherapeut gezamenlijk kijken naar uw klacht en u vrijblijvend adviseren.Dus heeft u klachten waarbij de stand van de voeten, dan wel een beenlengte-verschil een rol kunnen spelen, bijvoorbeeld klachten aan uw voet, knie, heup, rug, nek of schouder, kom dan naar ons gratis spreekuur.

Wij zijn graag op de hoogte van uw komst en vragen u daarom aan te melden via telefoonnummer (0167) 567521. Er zijn dus geen kosten verbonden aan dit spreekuur.

Blijven bewegen

Tot slot ook nog een Gezond&Wel-tip van ons: Bewegen is goed, meer bewegen is beter! Beweeg ook al ben je moe. Na een lange vermoeiende dag, is bewegen ongetwijfeld het laatste wat je wilt doen. Maar een half uurtje bewegen geeft je een extra energieboost.

Havermans Paramedisch Centrum, Kromme Elleboog 19, Steenbergen – www.havermansparamedischcentrum.nl

Uit de Steenbergse Courant