Afbeelding
dinsdag 16 april 2019, 14:00

Gratis computercursus voor volwassenen in bibliotheek

DINTELOORD – Bibliotheek Dinteloord geeft aan volwassenen onder de noemer ‘Klik en Tik’ op woensdagen tussen 10:15 en 11:45 uur gratis cursussen om hen vertrouwd te maken met de mogelijkheden van de computer.

Deze cursussen bestaan uit 3 modules. Er is een basismodule die onder meer het typen en werken met de muis behandelt. Daarnaast is er een module ‘Internet’, waarbij de cursisten leren e-mailen en bestanden downloaden. In de module ‘Samen op het Web’ wordt vervolgens aandacht besteed aan social media. Na een korte video-instructie gaan de cursisten meteen aan de slag en kunnen ze het geleerde oefenen. Ze bepalen zelf het eigen tempo en krijgen begeleiding van een deskundige vrijwilliger.

Aanmelden

Deelname is gratis, de cursus is bedoeld voor volwassenen die nauwelijks ervaring met een computer hebben. Belangstellenden hoeven geen lid te zijn van de bieb en kunnen contact opnemen via telefoon (0164) 243 450 of via e-mail: taalhuissteenbergen@markiezaatsbibliotheken.nl onder vermelding van Klik en Tik Dinteloord.

Uit de Steenbergse Courant