Afbeelding
vrijdag 3 mei 2019, 11:00

Deze zondag: aspergeconcert bij Ooms in Zonnekreekseweg

STEENBERGEN – Inmiddels voor de zesde maal op rij organiseren de aspergetelers René en Anja Ooms aan de Zonnekreekseweg 4 hun Aspergeconcert. Dit gebeurt aanstaande zondag 5 mei tussen 13:30 en 18:00 uur. Dit is telkens een drukbezocht evenement, waaraan diverse lokale en regionale organisaties hun bijdrage leveren.

Harmonie St. Antonius uit Lepelstraat en Coverband The Blue Nights verzorgen het muzikale gedeelte van dit evenement. Zij spelen zowel afzonderlijk als gezamenlijk. Brasserie De Kaai uit Steenbergen verzorgt aspergegerechtjes en Domaine De Brabantse Wal schenkt de wijn die door de telersverenging is gekozen voor dit aspergeseizoen 2019.

Christina Willems van Het Keukentje bereidt een goed gevulde aspergesoep, er zijn aspergebroodjes met koffie of thee en de Scheldebrouwerij schenkt diverse bieren van de fles of uit de tap. Chantal Slootmans biedt handgemaakte sieraden aan, onder andere bedels van de drie A’s. Uiteraard is het aspergewinkeltje van de boerderij geopend. De laatste jaren mocht het evenement rekenen op prachtig weer, maar pakken de weergoden dit jaar anders uit, dan zorgt de grote tent ervoor dat de bezoekers warm en droog zitten.

De entree is gratis.

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant