Afbeelding
dinsdag 28 mei 2019, 10:35

Your New Kitchen maakt kernwaarden ook werkelijk waar

STEENBERGEN – Met zijn 25 jaar ervaring en vakkennis in de internationale keukenbranche besloot Steenbergenaar Marcel de Groot het anders te gaan aanpakken. Hij opende in het najaar van 2016 zijn eigen bedrijf en vestigde zich met ‘Your New Kitchen’ aan de Warwickstraat 2c in Steenbergen. Op de hoek Prins Reinierstraat en Warwickstraat (Reinierpolder I) toont hij diverse keukenopstellingen van Duitse kwaliteitsmerken. ‘Your New Kitchen’ heeft inmiddels al een groot aantal klanten aan een prachtige keuken geholpen.

“Vertrouwen, openheid van zaken, meedenken, persoonlijke service én een foutloze montage. Dat is de kern waar het bij Your New Kitchen om draait”, vertelt Marcel de Groot. Het vertrouwen begint al bij een eerste gesprek. “Ik ga bij mijn potentiële klant persoonlijk langs. Om vaak letterlijk en figuurlijk aan de keukentafel te horen wat de wensen zijn. En om de ruimte te ervaren waarin ze hun keuken geplaatst willen hebben. Daar krijg ik vaak al een eerste idee. We bespreken de verlangens goed en ik ga vervolgens aan de slag om te bedenken hoe het beste invulling kan worden gegeven aan de wensen. Ik neem graag uitgebreid de tijd, want het gaat immers om een serieuze investering voor langere tijd.Bij het uitwerken van de wensen komt mijn ervaring en kennis, maar ook mijn bouwkundige achtergrond goed van pas. Zo vertaal ik de wensen naar een op maat gesneden deskundig advies. Elk huis, elk interieur, elke gezinssituatie en elk budget vraagt om een passend voorstel”, zo licht Marcel de Groot de meerwaarde die Your New Kitchen biedt toe.

“Goed luisteren naar onze wensen”

Hij neemt ons mee naar de familie Trouw. De vrouw des huizes Pascalla is echt blij met de keuken die ze met echtgenoot en plezierkok Jan-Pieter na een goede inventarisatie onder de aanbieders bij Your New Kitchen heeft aangeschaft.
“We zijn bij verschillende aanbieders wezen kijken. Marcel de Groot was daarbij de eerste die me echt het gevoel gaf dat hij kon realiseren wat wij eigenlijk wilden”.

Secuur

“We hadden zelf volop ideeën en werden vervolgens uitgebreid geadviseerd. Marcel luisterde goed naar onze wensen, maar kwam ook met voorstellen. Vooral Jan-Pieter is heel secuur en dat klikte prima met de manier waarop Marcel de Groot werkt. De montage werd perfect en in één keer goed uitgevoerd. Marcel bleef daarbij nauw betrokken. Het resultaat werd een prachtige keuken, waar we na bijna twee jaar gebruik nog steeds blij mee zijn. Het is heerlijk om hier te koken, ik ben heel trots op onze megagrote koelkast, de ‘Quooker’ is echt super handig, ik wilde graag twee ovens en ook daar ben ik heel blij mee. Kortom deze keuken is een sieraad voor ons huis”, aldus een enthousiaste Pascalla.

Geen pakje boter

Ze benadrukt nog eens de prettige samenwerking met Your New Kitchen: “Dat vonden wij heel belangrijk en echt prettig. Je koopt nu eenmaal geen pakje boter in de supermarkt, maar investeert in iets waar je vele jaren plezier van wilt hebben”.
Marcel de Groot vult daarbij aan dat hij om die reden gekozen heeft voor kwaliteit. “Uitstekende materialen met zeker ook concurrerende prijzen. Daarbij lever ik het liefst  keukenapparatuur van Neff. Dat is professionele kwaliteit waar ik de beste ervaringen mee heb”.

Uit de Steenbergse Courant