Afbeelding
zaterdag 12 oktober 2019, 16:00

Beauty Instituut Marielle vierde 35-jarig bestaan

STEENBERGEN – Vrijdag 27 september vierde Beauty Instituut Marielle gevestigd aan de Wouwsestraat, het 35-jarig bestaan. Dat gebeurde met een drukbezochte feestmiddag waarbij de genodigden niet alleen werden verwend, maar ook konden deelnemen aan diverse demonstraties en een lezing.

Eigenares Marielle van Helvoort is trots op haar instituut. “De schoonheidssalon die ik 35 jaar geleden startte is uitgegroeid tot een luxe beauty instituut met vier kanjers van medewerkers. We bieden een grote trouwe klantengroep een breed scala aan schoonheids-  en huidverbeterende behandelingen.

Demonstraties

Tijdens de middag kregen de bezoekers, na welkom geheten te zijn door mystery guests, advies van de aanwezige visagisten van Sensai Cosmetics en Art Deco. Daarnaast konden ze zelf de werking van de producten ervaren tijdens de diverse demonstraties van onder meer Bye Bye Cellulite, QMS,  Forlle’d en PCA Skin. Ook werd onder de talrijke belangstellenden een aantal grote prijzen verloot, waaronder een Sensai verwenpakket en een Sensai behandeling, een Payot verzorgingspakket en producten van Bye Bye Cellulite. Bij hun vertrek ontvingen de bezoekers een aantrekkelijke Goodiebag.

Uit de Steenbergse Courant