Afbeelding
zondag 21 april, 14:00

Alle belangstellenden zeer welkom op de Koningsmarkt in Hof van Nassau

STEENBERGEN - Tijdens koningsdag - zaterdag 27 april - organiseert het Hof van Nassau inmiddels voor het vijfde jaar een gezellige koningsmarkt. Bezoekers zijn welkom tussen 10:30 en 16:00 uur. De markt wordt gehouden in de binnentuin van Hof van Nassau. “We vinden het leuk, maar ook belangrijk als we naast bewoners en hun mantelzorgers ook andere belangstellenden uit de gemeente Steenbergen mogen verwelkomen. Het is een ideaal moment om belangstellenden uit onze samenleving weer eens te laten kennismaken met ons prachtige verpleeghuis”, zo laat dagbestedingscoach Marleen van Mechelen weten.

Tijdens de koningsmarkt staan in de binnentuin kraampjes opgesteld waarin bewoners, hun mantelzorgers of familieleden allerlei waren aan de man kunnen brengen. “Het is dan altijd een gezellige boel. Bezoekers en deelnemers worden getrakteerd op live muziek, naast het aanbod in de kraampjes worden hapjes en drankjes geserveerd. In de binnentuin zijn ook wat paardjes en kleine dieren te gast. Dat is niet alleen leuk voor de kinderen, maar zeker ook voor onze bewoners, die contact met de dieren veelal prettig vinden”.

Koningstocht

Om 14:00 uur start de koningstocht met versierde vervoermiddelen. Een half uur na de start vindt daarvan de prijsuitreiking plaats. “We kennen in de koningstocht drie categoriën: fietsen, rollators en rolstoelen. Hopelijk schieten ook dit jaar veel mantelzorgers te hulp bij het versieren van de rollators en de rolstoelen. De kinderen die op bezoek komen mogen hun eigen versierde fiets meenemen. Ik roep iedereen graag op om hieraan deel te nemen,” aldus Marleen van Mechelen. Ze herhaalt ook graag haar oproep aan alle belangstellenden om de koningsmarkt te bezoeken.

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant