Afbeelding
maandag 5 juli 2021, 08:42

SlovenPC opent deuren in de Kaaistraat

Steenbergen – Een winkel binnenstappen om een pc uit te kiezen? Dat kan in Steenbergen weer. SlovenPC heeft sinds kort zijn deuren geopend. ‘‘Bij ons kun je terecht voor maatwerk, advies en ouderwetse service’’, vertelt eigenaar Jeroen Sloven.

‘‘Al jaren runde ik mijn bedrijf SlovenPC vanuit huis. Ik ben gespecialiseerd in onderhoud en reparaties en de verkoop voor alles op het gebied van computers en netwerken. Het verschil maakte ik door bij de mensen thuis langs te gaan voor de reparaties, installaties of om goed advies te kunnen geven’’.

Service

‘‘De service van de online webwinkels houdt vaak op als je product thuis is afgeleverd. De vraag is dan of je het juiste product hebt besteld en hoe je hem installeert. En waar ga je naartoe als je problemen ervaart? Wij zorgen voor een passend productadvies en je kunt altijd op ons terugvallen’’, vertelt Jeroen Sloven.

Showroom

 In de, zelf opgeknapte, winkel staan diverse producten uitgestald. ‘‘Zo kunnen mensen ervaren hoe de diverse computers werken. Maar ook voor alle randapparatuur ben je bij ons aan het juiste adres. Denk aan muizen, kabels, toetsenborden, harde schijven. Wij installeren alles naar wens van de klant. Bestanden en instellingen overzetten vanaf een oude computer naar een nieuwe is voor ons dagelijkse kost. De klant moet eigenlijk niet hoeven wennen aan zijn of haar aankoop’’.
Meer informatie? SlovenPc is gevestigd aan Kaaistraat 48 in Steenbergen.
[ door Michelle Douw ]

Uit de Steenbergse Courant