Afbeelding
vrijdag 2 juli 2021, 12:27

Doelpuntenfestijn bij voorlaatste wedstrijden onderlinge competitie v.v. Steenbergen

Het moet raar lopen wil Steenbergen 2 niet de winnaar worden van de onderlinge competitie welke de seniorenteams van v.v. Steenbergen de laatste weken tegen elkaar spelen.

Steenbergen 2 kwam afgelopen zaterdag zelf niet in actie, moest wel toezien dat het combinatieteam van zaterdag 3/zondag 2 met liefst 9-2 wist te winnen van zaterdag 6. Het heeft echter op dit elftal nog altijd 3 punten voorsprong op de ranglijst.Zaterdag aanstaande spelen beide elftallen tegen elkaar en zou het mogelijk kunnen zijn dat zaterdag 3/zondag 2 bij winst op gelijke hoogte komt maar, het doelsaldo van zaterdag 2 is zoveel beter dat het haast onmogelijk is dat het fout gaat.Ook in de wedstrijd die het team zaterdag 4 afgelopen weekend speelde tegen zaterdag 5 werd volop gescoord. Uiteindelijk waren het de spelers van het 4e elftal die met 7-4 aan het langste eind trokken.

Stand op de ranglijst

De stand op de ranglijst na de wedstrijden welke jl. zaterdag zijn gespeeld is als volgt:
Steenbergen zaterdag 2: 3 gespeeld: 9 punten; Steenbergen za.3/zo.2: 3 gespeeld 6: punten; Steenbergen zaterdag 4: 3 gespeeld:  6 punten; Steenbergen zaterdag 5: 4 gespeeld: 3 punten: Steenbergen zaterdag 6: 3 gespeeld:  0 punten.
Morgen, zaterdag 3 juli, worden dus de laatste wedstrijden gespeeld.
Steenbergen zaterdag 2 zal het dan om 13.30 uur opnemen tegen de collega’s van zat.3/zo.2.
Op hetzelfde tijdstip spelen de spelers van zaterdag 4 en zaterdag 6 hun laatste wedstrijd tegen elkaar.

Einde seizoen

Er komt dan een einde aan een voetbalseizoen waarin helaas heel weinig kon worden gevoetbald in verband met de maatregelen die moesten worden genomen vanwege het coronavirus.
Slechts 4 competitiewedstrijden konden worden gespeeld. De competitie werd daardoor na die 4 wedstrijden stilgelegd en niet meer hervat, maar gelukkig konden de laatste 4 weken nog wat onderlinge wedstrijden worden gespeeld. Waarvan de laatste 2 wedstrijden zelfs weer met publiek.
En voor de jeugdelftallen, die overigens al enige maanden wel onderlinge wedstrijden mochten spelen, organiseerde de K.N.V.B. de afgelopen maand de regio-cup waardoor ook die voetballers weer een klein beetje echt voetbalgevoel hebben gekregen en waarvoor afgelopen zaterdag de laatste wedstrijden werden gespeeld.
De komende weken zal er vanwege de vakanties niet getraind worden en geen wedstrijden worden gespeeld.
[door John Rommers ]

Uit de Steenbergse Courant