Afbeelding
zondag 31 mei 2020, 08:00

Voetbalquiz ter ondersteuning van lokale voetbalverenigingen

STEENBERGEN – Nu er in de maanden mei en juni geen afsluitende activiteiten zijn bij de voetbalverenigingen die naast gezelligheid voor de clubs ook inkomsten opleveren organiseert ‘Sportparkuitje.nl’ een digitale voetbalquiz waarmee de eigen voetbalvereniging gesteund kan worden. Dat gebeurt op 5 en op 12 juni.

Deelname staat vrij voor alle belangstellenden. Bij de deelname wordt een kleine vergoeding gevraagd waarmee vervolgens de favoriete vereniging wordt gesteund. Er kan worden gedoneerd aan sc Welberg, vv Steenbergen, vv Prinsenland, vv NVS en sc Kruisland.
Inschrijven voor deze quiz kan via www.sportparkuitje.nl/voetbalquiz. Hier wordt ook nadere informatie gegeven. De quiz wordt digitaal aangeboden waarbij de deelnemers dus online spelen. SportparkUitje.nl verzorgt de quiz, die volledig uit voetbalvragen bestaat, die betrekking hebben op de Nederlandse eredivisie en ook op het Interlandvoetbal. Er is een grote diversiteit bij deze vragen. De bedoeling is dat deelnemers met familie, vrienden of teamleden zich inschrijven, dat is mogelijk voor een quiz of voor beide quizen

Uit de Steenbergse Courant