Afbeelding
vrijdag 17 april 2020, 14:00

Bloemen van Ali B. voor cliënten TWB

STEENBERGEN – Tussen al hun drukke werkzaamheden door, speelden de medewerkers van Thuiszorg West-Brabant (TWB) afgelopen vrijdag ook nog eens voor bezorger. Ze deden het echter met veel liefde en plezier want zij mochten uit naam van Ali B. prachtige boeketten bezorgen bij al hun cliënten.

De bloemenactie was een initiatief van de sierteeltsector en van rapper Ali B in samenwerking met ouderenbond ANBO. Zij zorgden ervoor dat 150.000 mensen in heel Nederland een bloemetje kregen. Vijfduizend van de boeketten gingen naar de cliënten van TWB.

Niet vergeten

Een groot aantal partijen uit de sierteeltsector heeft zich verenigd om juist nu iets te doen tegen de eenzaamheid waardoor met name veel ouderen in een isolement raken. Met deze bloemenactie laten ze deze mensen weten dat ze niet vergeten zijn. De sector wil, ondanks de forse klappen die het zelf vangt, juist nu een verschil maken en onder de aandacht brengen dat je met bloemen en planten heel veel mensen blij kunt maken.
Via de website Mooiwatbloemendoen.nl en social media werd de actie gekoppeld aan het thema ‘Let Hope Bloom’ en #lethopebloom.

Omdat ik van je hou

Bij ieder boeket zat een kaart met een gedicht van Ali B:
Bloemen
Omdat we niet bij jou in de buurt mogen en kunnen komen
Bloemen
Omdat ik van je hou en je mis
Bloemen
Omdat we even stilstaan bij al die mensen die voor ons zorgen
Bloemen
Omdat ze zo goed zeggen wat ik niet zeggen kan
Bloemen
Omdat we elkaar nu even niet vast kunnen houden
Bloemen
Omdat we die gelukkig altijd kunnen geven
Bloemen voor Liefde

Uit de Steenbergse Courant