Afbeelding
dinsdag 28 januari 2020, 09:26

TV-prominenten bezochten Glamourbingo in De Commerce

(door Michelle Douw)Kruisland – De gehele zaak zat maandagavond afgeladen vol met – in panterprint geklede – bingofanaten. De Commerce in Kruisland was het toneel van ‘De Veerkampjes Glamourbingo’. Een extravagante bingo met grote prijzen.

Veerkampjes Glamourbingo

Drie jaar geleden is presentator Bagiyo van der Leemputte samen met De Veerkampjes dit concept begonnen. Bagiyo van der Leemputte: ‘‘We reizen het gehele land door om deze avonden te organiseren. De populariteit is enorm, mensen leggen hele afstanden af om erbij te kunnen zijn. Toen wij de kaarten nog direct aan de deur verkochten moesten we zelfs hele bussen terugsturen’’.  

BN-ers

Naast de ruim honderdvijftig bingospelers waren er ook enkele BN’ers te vinden in de zaal. Uiteraard waren Hanny en Ton Veerkamp er, maar ook Viola Holt, Johan Vlemmix en André Pronk waren aanwezig om het publiek te entertainen. Zelfs Henny Huisman was afgereisd om dit tafereel vast te leggen voor het SBS6-programma ‘Waar is dat feestje?’.

Prijzen

De gehele bar stond afgeladen vol met prijzen. Van een jaar lang gratis honden- of kattenvoer tot een hotelovernachting. Ook JUMBO Steenbergen had een prijs ter beschikking gesteld: een minuut gratis winkelen. De hoofdprijs was een zwart/witte scooter.
De volgende editie in De Commerce vindt maandagavond 11 mei 2020 plaats.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant