zondag 9 februari 2014, 18:40

Jeugdgevolg weer compleet na drukbezocht Snorrekusbal

STEENBERGEN – Op het Snorrekusbal is Max Romme (10) vanmiddag gekozen tot de nieuwe jeugdprins van Strienestad. Joey Bouwens sleepte de ‘rol’ van Jantje Oorlog (10) in de wacht, en Merel Janssen (10) mag twee carnavals als Deftig Floddertje voorop gaan in de polonaise.

De drie maken het jeugdgevolg weer compleet. Djerrel Bakx (9), Sieb Martens (10) en Eva Heshof (11) zijn begonnen aan hun tweede en laatste jaar als narreke, Mussenkoninkje en Leutvrouwke.

Het Snorrekusbal voltrok zich geheel in stijl met het motto, “Kèk ’s wa d’n artieste!’’ De kandidaatjes liepen een modeshow op de catwalk en tot groot vermaak van zowel de deelnemertjes als het publiek werden vijf vaders uit de bomvolle zaal naar het podium geroepen, om zich te laten schminken.

Van alle bietboerkes en meerminnekes had Lucas de Groot volgens de jury de ‘gèèfste snor’, Maurits en Maureen Dogge eindigden hierbij op de tweede plaats, Rowan Nagelkerken als derde. De prijzen voor de mooiste kleurplaten waren voor Moniek Vugts (t/m 5 jaar), Isa Trouw (6 t/m 8 jaar) en Merel Janssen (9 jaar en ouder).

Uit de Steenbergse Courant