zondag 3 maart 2013, 12:50

Spinningmarathon levert ruim zevenduizend euro op voor Roparun

STEENBERGEN - De spinningmarathon van de Steenbergse Roparunteams Door Dik & Dun en de Stonemountain Runners heeft gisteren een bedrag van 7206,00 euro opgeleverd voor het goede doel.

Van tien uur ‘s morgens tot tien uur ‘s avonds beklommen in totaal zo’n tweehonderd sportievelingen de pedalen van de spinningfietsen bij Dinami sports&fitness in Steenbergen, waar elk uur een ander thema gold (zoals ‘Dress to impress’ en ‘Waar is dat feestje?’).

Dat leverde de nodige verkleedpartijen op en zo bleven de deelnemers tot het laatst toe gemotiveerd om zich in het zweet te trappen voor het goede doel. De gezamenlijke actie van de Steenbergse Roparunteams mocht met een opbrengst van ruim zevenduizend euro meer dan geslaagd worden genoemd.

De Roparun, waarvan de inkomsten worden besteed ten bate van mensen met kanker, trekt  in het Pinksterweekeinde van Parijs naar Rotterdam. De langste estafetteloop ter wereld komt op maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) traditiegetrouw ook weer door Steenbergen en Dinteloord.

Uit de Steenbergse Courant