donderdag 17 oktober 2013, 11:50

Echte mannen drinken geen thee bij Kruislands theaterdiner

KRUISLAND – Het Kruislandse theatergezelschap TV Soufflé treedt vrijdag 1 en zaterdag 2 november op in restaurant De Commerce op de Markt, waar het publiek dan beide avonden vanaf 19.30 uur kan genieten van zowel een heerlijk etentje als van sketches, conferences en liedjes van TV Soufflé.

‘Echte mannen drinken geen thee’, zo luidt de titel van het theaterdiner, waarbij de verschillen tussen mannen en vrouwen centraal staan. ,,Het is geen strak geregisseerd programma, wij gaan altijd voor zoveel mogelijk wisselwerking met het publiek,’’ geeft regisseur Peet van Giels aan.

De leden van TV Soufflé hebben voor de gelegenheid wel een geheel nieuw, dus nog niet eerder vertoond repertoire samengesteld. En de gasten kunnen er volgens Van Giels op rekenen dat er tussen de gangen door meer dan voldoende te lachen valt.

Na het dessert worden zij bovendien ook nog getrakteerd op een muzikaal toetje: een keur aan hoofdzakelijk Nederlandstalige ‘klassiekers’.

Kaarten voor ‘Eet mee met TV Soufflé’ kosten 29,50 euro per stuk (exclusief drank), reserveren via (0167) 532485 of http://www.decommerce.nl

Uit de Steenbergse Courant