donderdag 25 oktober 2012, 19:50

Burgemeester Bolten verhuist eerdaags naar Steenbergen

STEENBERGEN - Het duurt niet lang meer of burgemeester Saskia Bolten mag zich officieel inwoonster van Steenbergen noemen. Binnen enkele weken verhuist ze vanuit Delft naar een (huur)appartement aan de Oosthavendijk, op een steenworp afstand van het gemeentehuis.

Sinds haar benoeming begin juli pendelt de burgemeester op en neer tussen Delft, waar ze wethouder was, en Steenbergen. Soms overnacht(te) ze ook wel eens in Steenbergen. De afgelopen maanden lukte het Bolten en haar partner nog niet om ‘permanente huisvesting’ binnen onze gemeentegrenzen te vinden. ,,Als ik hier eenmaal woon, kan ik in alle rust verder zoeken,’’ stelt de burgemeester, die zeer te spreken is over de appartementen in het complex Vliethaven, dat uit vier ‘woontorens’ bestaat. Oorspronkelijk zouden deze puur worden bestemd voor mensen met een zorgindicatie, maar dat is later veranderd.
Bolten verwacht nog voor half november te verhuizen en zal zich dan ook zo snel mogelijk laten inschrijven als ingezetene van de gemeente waar ze het hoogste ambt bekleedt.

Uit de Steenbergse Courant