woensdag 27 augustus 2014, 13:18

Nieuw schooljaar bruisend van start op het Podium

STEENBERGEN – Hoewel ze alweer twee lesdagen achter de rug hadden, begon het nieuwe schooljaar voor alle kinderen van brede school het Podium vanmorgen pas helemaal echt.

‘Buurman en buurman’ gaven in een volle aula een toelichting op de kernwaarden – zoals veiligheid en vernieuwing – en op het podium verschenen ook de leerlingen die model hebben gestaan voor de foto’s waarmee deze begrippen én de  doelstelling van de brede school tot uiting komt: ‘Ieders talent een toekomst’.

Deze foto’s hangen nu in het schoolgebouw op Buiten de Veste, zodat de kinderen en de medewerkers elke dag weer kunnen zien waar het Podium voor staat. ‘Passend onderwijs, zodat elk talent zich kan ontwikkelen’, benadrukte Maria Regina-directeur Eric Graafmans bij het ontkurken van een fles champagne, want de brede school is ook een bruisend geheel, zo stelde hij.

Na afloop van de presentatie, vloeide ook in alle klassen lekkere bubbels, uiteraard wel van het speciale kinder-champagnemerk Sjampie. Met geheven glazen werd door iedereen geproost op de start van het nieuwe schooljaar. 

Uit de Steenbergse Courant