Mangnus Park en Tuin Machines B.V.

Al meer dan 65 jaar hét adres voor alles op het gebied van tuin- en parkmachines

Zo'n 80 jaar geleden werd Mangnus landbouwmechanisatiebedrijf opgericht. In 2005 nam Christ Huijsmans het bedrijf over en specialiseerde het vervolgens in het huidige Mangnus Park en Tuin Machines, dat machines en gereedschappen voor professioneel en particulier gebruikt levert. De jarenlange ervaring in de landbouwmechanisatie werd daarbij als handige bagage meegenomen.

In de showroom aan de Bronkhorststraat 14 te Steenbergen vindt de klant grote en kleine machines, gereedschappen, veiligheidskleding, onderdelen en nog veel meer. De behoefte van de klant staat voorop bij Mangnus Park en Tuin Machines. "We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en adviseren daarbij de juiste machines of producten," legt Christ Huijsmans uit. "We geven ook goede instructie en demonstreren hoe het beste met onze machines en gereedschappen kan worden gewerkt." Ook is het mogelijk om bij Mangnus Park en Tuin Machines een machine of apparatuur te huren, van kloofmachine of frees tot professionele hakselaar of een verticuteermachine. Dit kan tegen aantrekkelijke tarieven en met deskundig advies over het gebruik ervan. 

Onderhoud en reparatie

Daarnaast is het belangrijk dat materiaal goed wordt onderhouden: dit voorkomt onnodige reparaties en is belangrijk bij het veilig functioneren van de machines. Magnus Park en Tuin Machines beschikt over een eigen onderhoudsafdeling, zodat het product ook na aankoop in topconditie blijft. In de volledig uitgeruste werkplaats gaan de gediplomeerde monteurs aan de slag: zij beschikken over een groot aanbod onderdelen en kunnen eventuele vervangingen snel en effectief uitvoeren. Hierdoor kan het onderhoud tegen scherpe tarieven uitgevoerd worden en blijven de tuinmachines in goede staat. Ook occasions worden in de werkplaats opgeknapt en vervolgens in de showroom aangeboden. "Dit biedt goede kansen voor wie zoekt naar goed functionerende en aantrekkelijk geprijsde tuinmachines." 

Contact opnemen? De medewerkers van Mangnus Park en Tuin Machines staan klaar om de klant verder te helpen bij vragen. Contact opnemen kan door te bellen naar 0167-541102 of door het contactformulier op de website in te vullen. Een bezoek brengen aan de showroom aan de Bronkhorststraat is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur. 

Contactgegevens

Mangnus Park en Tuin Machines B.V.

Bronkhorststraat 14

4651 SZ Steenbergen

Tel 0167 541102

Openingstijden:
Maandag: 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 08.00 - 17.00 uur
Woensdag: 08.00 - 17.00 uur
Donderdag: 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 15.00 uur
Zondag: Gesloten

Actuele aanbiedingen