maandag 30 december 2013, 10:42

TCS begint met tafeltennis voor recreatieve vijftigplussers

STEENBERGEN – TCS gaat op 6 en 13 januari van start met een recreantengroep voor vijftigplussers. De afgelopen weken heeft zich inmiddels een tiental mannen en vrouwen aangemeld, maar er is nog ruimte voor meer ‘ouderen die zich nog jong genoeg voelen om wekelijks een balletje te slaan’, zo laat de Steenbergse tafeltennisclub weten.

Paul Kil, al 57 jaar voorzitter van TCS en zelf ook nog altijd actief als speler, weet uit ervaring dat veel mensen in het verleden al eens kennis hebben gemaakt met zijn favoriete sport.

,,Zeker voor hen is dit een mooie gelegenheid om de draad weer op te pakken.’’ Kil kan het iedereen aanraden om een batje ter hand te nemen. ,,Tafeltennis is een ideale sport voor alle leeftijden. Je kunt immers je eigen tempo bepalen en het speelt zich binnen af. Aan gezelligheid geen gebrek en ik ben in al die jaren maar één keer geblesseerd geweest, dat zegt ook wel iets.’’

De recreantengroep(en) beginnen op de maandagen 6 en 13 januari, van 13.30 tot 15.30 uur, in de TCS-zaal van sporthal ’t Cromwiel.

Belangstellenden, ook als zij op deze data misschien niet in de gelegenheid zijn, kunnen zich aanmelden bij Paul Kil: 0167-563547, p.kil@home.nl, of bij Cees van Vugt: 0167-564429.

De kosten bedragen in eerste instantie 3 euro per keer, maar worden pas definitief bepaald als bekend is hoeveel deelnemers er precies zijn.

Uit de Steenbergse Courant