maandag 17 december 2012, 09:05

Wandelen en broodjes voor Serious Request

STEENBERGEN - Om de jaarlijkse actie ‘Serious Request’ van 3FM voor het Rode Kruis te ondersteunen, wordt er morgenavond in Steenbergen weer een (sponsor)wandeling gehouden ten bate van het goede doel. Ook met de verkoop van speciale broodjes van bakkerij Van Broekhoven hoopt de organisatie zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Vorig jaar december ontstond met de wandeltocht ‘Meters voor mama’s’ de Steenbergse afdeling van Serious Request. Het afgelopen jaar werd al op verschillende manieren geld ingezameld, dat het Rode Kruis deze keer gaat gebruiken om babysterfte een halt toe te roepen. De tweede editie van de ‘loopactie’ begint morgenavond, dinsdag 18 december, om 19.00 uur op het voorterrein van de vroegere veiling aan de J.L. Brooijmansdreef in Steenbergen-Zuid. De deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon, maar deelnemers mogen zich ook laten sponsoren.

Met dank aan bakkerij Van Broekhoven is de organisatie tevens in de gelegenheid om speciale Serious Request-mueslibroodjes te verkopen. Bij de inkoop van de ingedriënten heeft de Welbergse bakker sowieso al een euro per broodje afgedragen aan Serious Request. De winkelwaarde bedraagt 4,95 euro, bij de wandeling zijn ze verkrijgbaar voor 2,50 euro. Ook de opbrengst hiervan gaat uiteraard naar het Rode Kruis.

Vooraf inschrijven kan via srsteenbergen@hotmail.nl

Uit de Steenbergse Courant