zaterdag 1 november 2014, 11:09

666 The Nightmare luistert Halloweenparty op bij De Fles

STEENBERGEN – Voor het eerst in de bijna vijftien jaar tijd dat de band bestaat, geeft 666 The Nightmare een concert in Steenbergen. De theatrale rock/horrorshow is vanavond te bewonderen tijdens de Halloween Party in café-zaal De Fles.

Voor meerdere leden van 666 The Nightmare is Steenbergen overigens allesbehalve onbekend terrein, want zowel drummer Jean-Paul Heck, bassist Jan Luijks als gitarist Lars van Herel hebben hier hun roots liggen.

De band maakt graag van de gelegenheid gebruik om nieuw materiaal uit te testen, vooruitlopend op het nieuwe imago dat de muzikanten begin volgend jaar officieel aan het publiek willen presenteren.

Vanwege het derde lustrum staan dan meerdere jubileumconcerten op het programma van 666 The Nightmare, dat in het verleden grote festivals aandeed en speelde met o.a. beroemde artiesten als Alice Cooper, Within Temptation en Uriah Heep.

Het optreden begint vanavond om 21.00 uur, de toegang is gratis en De Fles hoopt dat er zoveel mogelijk bezoekers griezelig verkleed naar de Halloween Party komen. Het café is gevestigd aan de Molenweg 47.

Uit de Steenbergse Courant