dinsdag 30 april 2013, 16:55

Steenbergen 1 speelt voor het goede doel tegen voormalige profs

STEENBERGEN – Op het sportpark aan de Seringenlaan speelt vv Steenbergen 1 donderdagavond 16 mei een vriendschappelijke wedstrijd tegen een team van oud-profs en voormalig internationals.

Welke bekende voetballers van weleer het veld betreden is nog niet bekend. Het duel begint om 19.00 uur en is voor het publiek gratis toegankelijk. Aansluitend is er in de kantine een feestavond onder de noemer ‘All1nclusive’ met een buffet, een loterij en een bekende Nederlandse artiest, van wie de naam nog even geheim wordt gehouden. De toegang tot deze activiteit bedraagt 25 euro per persoon, de opbrengst komt ten goede aan de stichting ‘Kinderen van de Vossekuil’. De kaartverkoop verloopt uiterst voorspoedig. Wie erbij wil zijn, moet dus snel handelen. Voor nadere informatie: http://www.vvsteenbergen.nl

Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) is iedereen op het sportpark welkom om getuige te zijn van het Slijterij Veraart 7x7 toernooi, waaraan zo’n 250 voetballers meedoen. Publiek kan niet alleen langs de lijn, maar ook op het terras van de kantine genieten. De lokaal bekende dj’s Stefan Evers en Stephan Smeekes verzorgen de muzikale omlijsting.

Inschrijven voor voetbalclinic

Alle activiteiten staan in het teken van het 80-jarig bestaan van vv Steenbergen, dat geldt ook voor de clinic van de vroegere voetbalprofs Gérard en Dennis de Nooijer op maandag 6 en dinsdag 7 mei, waarvoor zich ruim dertig spelertjes hebben aangemeld. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 3 mei via voornoemde website. De kosten voor het tweedaagse programma bedragen 75 euro.

Uit de Steenbergse Courant