donderdag 13 december 2012, 17:14

Kies Best Kies West maakt ABS SKS en Lindehof blij

STEENBERGEN - Kies Best Kies West heeft drie Steenbergse organisaties blij gemaakt met een substantiële bijdrage. Mannenkoor ABS en kinderboerderij De Lindehof kregen elk 1250 euro, de Stichting Karnaval Steenbergen ontving een cheque van 600 euro.

Kies Best Kies West heeft zichzelf opgeheven nu de aanleg van de A4 westelijk om Steenbergen definitief is. Zolang dat nog niet helemaal zeker was, hield de belangenvereniging het geld van de leden in kas. Vervolgens werd besloten om het resterende bedrag ten goede te laten komen van de gemeenschap, waar vanuit ideeën en verzoeken konden worden aangedragen. 

Zorg- en kinderboerderij De Lindehof, die vanwege de komst van de snelweg moest verhuizen van de Drielindekensweg naar de Gagelweg, gaat het ontvangen geld gebruiken voor een speeltoestel. Stichting Karnaval Steenbergen gebruikt de bijdrage voor de aanschaf van nieuwe kleding voor de jeugdprins en het jubilerende mannenkoor ABS wil de plaatselijke basisschooljeugd begin volgend jaar graag trakteren op een speciale kinder-opera.

Meer over dit onderwerp kunt u morgen lezen in de Steenbergse Courant.

Uit de Steenbergse Courant