zondag 4 januari 2015, 15:39

Nieuwjaarsrecepties gemeente en ondernemers

STEENBERGEN – In het gemeentehuis wordt maandagavond 5 januari de traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden, waarbij iedereen vanaf 19.30 uur van harte welkom is om elkaar het beste te wensen. Burgemeester Joseph Vos houdt zoals te doen gebruikelijk een nieuwjaarstoespraak.

Voor de derde achtereenvolgende keer houdt ‘ondernemend Steenbergen’ – Rabobank Het Markiezaat, Ondernemers Platform Steenbergen, Retail Platform Steenbergen, ZLTO afdeling Steenbergen-Bergen op Zoom en de afdeling Groot Steenbergen van Koninklijke Horeca Nederland – een gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst.

Die vindt donderdag 8 januari plaats in de showroom van autobedrijf Iriks aan de Drukkerij 1 en begint om 19.30 uur. Thema van de bijeenkomst is ‘Steenbergen, schakel tussen noord en zuid?!’ OPS-voorzitter Stefan Verkaart zal het openingswoord tot de aanwezigen richten, waarna BNDeStem-journalist Wim van den Broek namens de organiserende partijen de wethouders Petra Lepolder en Vincent van den Bosch ondervraagt aan de hand van het voornoemde thema.

Uit de Steenbergse Courant