donderdag 16 april 2015, 22:17

vv Steenbergen heeft titel voor het pakken

STEENBERGEN – In het meest gunstige scenario kan het eerste elftal van vv Steenbergen komende zondag al de titel veroveren in de 4de klasse B. De Blauwwitten wonnen vanavond de inhaalwedstrijd uit bij NSV in Nispen, de ploeg van de vorige trainer van vv Steenbergen, Patrick Arnouts.

Onder leiding van zijn opvolger, Marco Ernest, boekten de Steenbergenaren vanavond een 0-3 overwinning, waardoor het elftal zijn leidende positie verder verstevigde. De voorsprong op RBC Roosendaal bedraagt nu negen punten en er staan nog vier wedstrijden op het programma.

Als RBC Roosendaal aanstaande zondag puntverlies lijdt in het thuisduel tegen Noordhoek en Steenbergen wint uit bij DIOZ in Zegge, dan is het kampioenschap voor de Steenbergse formatie een feit.

De Blauwwitten kwamen vanavond voor rust op een 0-1 voorsprong, dankzij een doelpunt van Jeroen Augustijn. Met nog een kwartier op de klok, stelde Dennis van Schilt de zege veilig door er 0-2 van te maken. Joep van Sittert bepaalde de eindstand op 0-3.

Foto’s Mark Koenraadt©KijkopSteenbergen.nl

Uit de Steenbergse Courant