zaterdag 20 juni 2015, 13:00

Podiumtalent gezocht voor Coöperatieavond Rabobank

STEENBERGEN – Lokaal talent dat zichzelf graag aan een groot publiek wil presenteren, krijgen hiervoor de kans tijdens de Coöperatieavond van Rabobank Zuidwest-Brabant, de fusienaam van Rabobank Het Markiezaat en Rabobank Roosendaal-Woensdrecht, die per 1 juli aanstaande samengaan.

De Coöperatieavond bestaat niettemin uit twee voorstellingen, op maandag 16 november in het Bergse theater De Maagd en op dinsdag 17 november in de Roosendaalse schouwburg De Kring.

Zang, dans, toneel of andere podiumkunsten; het kan en mag allemaal bij de Coöperatieavond, waarvoor op zaterdag 4 juli in Bergen op Zoom en op zondag 5 juli in Roosendaal wel eerst audities worden gehouden, waarbij een deskundige jury de talenten beoordeelt.

Degenen die doorgaan, krijgen vervolgens vakkundige coaching en begeleiding, op weg naar de optredens. Talenten uit de gemeenten en plaatsen Steenbergen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Woensdrecht, Zegge en het Belgische  grensgebied kunnen zich tot 25 juni aanmelden voor de audities via communicatie@rw.rabobank.nl, waarna zij een deelnameformulier ontvangen. 

Uit de Steenbergse Courant