donderdag 22 oktober 2015, 09:30

Halloweenfeest in Dinteloord

DINTELOORD – Zo Kinderopvang, vv Prinsenland, Kinder Vakantie Week Dinteloord en de Vrienden van Aquadintel verzorgen op zaterdag 31 oktober samen een groots Halloweenfeest in Dinteloord.

Het programma begint om 18.30 uur in de jeugdkantine van vv Prinsenland op sportpark Molenkreek, waar de kinderen een leuke ontvangst wacht. Om 19.00 uur gaat het met de griezelbus richting het Raadhuisplein, om van daaruit in groepjes een route te lopen.

De tocht eindigt om 20.00 uur weer in de jeugdkantine van vv Prinsenland, waar dan tot 21.00 uur nog een griezeldisco wordt gehouden en de griezeligst verklede jongen en het griezeligst verklede meisje een prijs krijgen.

Aan het evenement kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar meedoen. Ook kinderen van 4 t/m 6 jaar zijn welkom, maar dan wel onder begeleiding van ouders of verzorgers.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 23 oktober via griezeltocht@hotmail.com en ook bij de balie van de Albert Heijn in het dorp zijn inschrijfformulieren af te halen (inleveren in de daarvoor bestemde griezelbussen bij de jeugdkantine, BSO De Boomhut en de BSO op de Groen van Prinstererschool).

De organisatie is nog op zoek naar extra vrijwilligers, ook zij kunnen zich aanmelden via het voornoemde emailadres. Hetzelfde geldt voor inwoners die graag kinderen aan de deur zien verschijnen om snoepjes uit te kunnen delen. 

Uit de Steenbergse Courant