Afbeelding
zaterdag 19 december 2015, 08:00

Veel hilariteit bij bubbelvoetbaltoernooi

STEENBERGEN – In de sporthal van ’t Cromwiel vond gisteravond de eerste editie van het Bubbelvoetbaltoernooi plaats, waaraan acht seniorenteams meededen. De overwinning ging naar het team Han, dat in de finale met 4-3 won van Bilzogen.

De organisatie van de sportieve activiteit berustte bij Sportparkuitje.nl uit Steenbergen. Het spel ging er ogenschijnlijk soms stevig aan toe, al ‘viel’ dat volgens de deelnemers zelf wel mee, ook al lagen er af en toe meer spelers op de grond dan dat ze op hun benen stonden.

Het was sowieso hilarisch om te zien, want zaalvoetballen met een grote bal om je lijf, dat is toch heel anders dan een normaal potje voetbal. Bij Bubbelvoetbal is het toegestaan om elkaar omver te duren, maar er moet uiteindelijk natuurlijk ook wel gewoon gescoord worden.

De vele toeschouwers genoten er van, evenals de spelers, ondanks hun ‘handicap’. ,,Het is enorm warm in die plastic bal en zeven minuten per wedstrijd is best zwaar,’’ vond Joep van Sittert van team Beuk, die zich niettemin kostelijk vermaakte. 

De verdere uitslag was alsvolgt: 3. Stimbargen, 4. Beuk, 5. Blue White, 6. Geen naam, 7. Bruingravers, 8. Marjola Girls.

Foto’s Mark Koenraadt©KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant